Noget for dig?

Hvordan bliver man medlem af Sct. Jørgens Y´s Men´s Club:

 

Normal procedure vil være, at du bliver inviteret til at være gæst I klubben i en kortere periode.

 

Det giver dig mulighed for at få de informationer, du har brug for, for at finde ud af, om det er noget for dig at blive Y´s Men. Du vil som gæst deltage i klubaftener sammen med klubbens medlemmer. Du får også mulighed for at høre mere om klubbens aktiviteter og hvad det indebærer at være Y´s Men.

 

I Y´s Men´s bevægelsens formål står der, at bevægelsen kun består af aktive medlemmer. Det vil sige at man for at være medlem, skal være indforstået med at yde en positiv indsats i klubbens aktiviteter og for klubbens sociale liv.

 

Derfor har vi i klubben et ønske, om at potentielle gæster skal præsenteres og godkendes i klubben inden en efterfølgende invitation til at være gæst. Det er udelukkende for at sikre, at vi alle får en positiv tilgang til klubben, så det kan blive til gensidig glæde og trivsel for både nuværende og nye (kommende) medlemmer.

 

Hvis du tror, det er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte klubbens præsident, som kan hjælpe med flere informationer. Du kan finde kontaktoplysninger på præsidenten her på hjemmesiden. Præsidenten vil sammen med dig vurdere, om det vil være aktuel for dig at blive præsenteret i klubben med efterfølgende formål: at blive inviteret som gæst.