Om os

Om os

Sct. Jørgens Y´s Men´s Club blev optaget i Y´s Men´s Bevægelsen den 12. april 2014.

Klubben er udsprunget af Hardernes Y´s Men´s Club, Holstebro. Vi er ca. 20 medlemmer i alderen 30 – 60 år.

 

Formål

Sct. Jørgens Y´s Men´s Club Holstebro er et kristent fællesskab for voksne, som vil:

-         Deltage i støtte- og hjælpearbejde

-         Indgå i et arbejdsfællesskab

-         Være en del af et netværk

Hovedformålet er at deltage i/skabe aktiviteter, som er til gavn for mange forskellige organisationer med afsæt i Y´s Men´s bevægelsens formål.

 

Aktiviteterne kan være pengeskabende, men det kan også være at levere arbejdstimer eller varme hænder. Vi er i øjeblikket engageret i pakning af brugt tøj, som formidles til en genbrugsbutik i Kosovo. Desuden har vi aktiviteter som teltopsætning/nedtagning og salg af Holstebrovinen, som der kan læses mere om her på hjemmesiden.

Hvem er vi?

Vi er en flok aktive mennesker, som gerne vil være med til at gøre en forskel. De fleste medlemmer har en baggrund i Folkekirken, eksempelvis gennem KFUM og KFUK, FDF, KFUM/KFUK spejdere. Klubben består af både kvinder og mænd.

Hvad mødes vi om?

Vi tilbyder indholdsrige klubaftner, hvor vi starter med at spise sammen. Herefter kan programmet variere – det kan eksempelvis være gensidig orientering fra arbejdsgrupperne, foredrag, udflugter eller virksomhedsbesøg. Udover klubmøderne mødes arbejdsgrupperne efter behov.

Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, socialt udviklingsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmernes engagement, både lokalt, nationalt og internationalt.Y's Men's Region Danmark er en bevægelse, der giver mening og resultater!

3.400 medlemmer i mere end 140 klubber over hele landet er i et fællesskab med et åbent og virkelysten miljø, hvor lydhørhed og nysgerrighed for andre menneskers forskellighed og relationer mødes med respekt. Gennem dialog og handling inspirerer vi hinanden til at yde en indsats både økonomisk og praktisk overfor bl. a. børne- og unge-organisationer, i det hele taget over for mennesker der har behov.